About me

About me

Hoi hoi,

Eindelijk is het dan zover! Mijn eigen platform. Een passie waar ik al een langere poos mee rondliep. Graag deel ik alle leuke, gezellige, eerlijke en mooie dingen in het leven met jullie! Maar om te beginnen zal ik mij eerst even voorstellen aan jullie.

Mijn naam is Christel en ik ben 34 jaar. Getrouwd, en mama van 2 dochters en 2 zoons. Liv Jools is 10 jaar, Skye Maddy 8 jaar, Gray Jones is onze ster en Raev Jagger is 1,5 jaar. En we hebben een hond; Marley.

Ik ben de trotse eigenaresse van Mavies Babyshoes . Oktober 2014 lanceerde ik de eerste collectie Mavies babyshoes. Al vanaf jongs af aan heb ik een enorme passie voor babyartikelen. Als klein meisje kon ik geen babyzaak overslaan en vond ik het heerlijk om er rond te neuzen. Ik heb mijn bedrijf zelf opgezet en ondertussen is het uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met meer dan 120 verkooppunten wereldwijd. Ik haal enorm veel voldoening uit mijn werk. Ontwerpen, social media, contact met klanten zijn een greep uit mijn dagelijkse activiteiten. En daarbij is het erg goed te combineren met het moederschap. Wat voor mij echt perfect is.

Verder hou ik ontzettend van genieten en leuke dingen doen met ons gezinnetje, gezelligheid met vrienden/familie, een drankje en een hapje, fashion, interieur en koken. Mijn blog en posts zullen dan ook zeer verscheiden zijn;

Hotspots die je niet wilt missen, de heerlijkste recepten, (kids) fashion posts, interieur styling, citytrips en reizen maar natuurlijk ook juist de gewone dingen uit het dagelijks leven van een vrouw,moeder en echtgenote.

Vragen en suggesties zijn altijd welkom!

Veel plezier met lezen!

Liefs, Christel

No Comments
Next Post
24 oktober 2016

Related Posts