Kids

Peren plukken

Hoi hoi,

Toen we 4,5 jaar geleden in ons huidige huis kwamen wonen hebben we een perenboom aangeschaft. Elk jaar is het weer een verassing hoeveel peren eraan zitten. We hebben weleens 1 peer gehad haha. Nu hadden we er echt super veel. Ik heb ze expres wat langer laten zitten zodat ze niet zo mini bleven. Vandaag was het eindelijk weer eens mooi weer en zijn we ze gaan plukken. De meiden vonden het super leuk. Op het krukje peren plukken. En natuurlijk direct wat peren opeten. Ook june had de smaak te pakken en stond onderaan de boom op de uitkijk voor vallende peren. Op gegeven moment pikte ze ze zelfs uit onze mandjes! Vorige jaar hebben we van alles gemaakt van de peren; oa perenmoes en perentaartjes. Wat we er dit jaar mee gaan doen weet ik nog niet precies. Misschien hebben de kids nog een suggestie. Mocht je een suggestie hebben voor een lekker gerecht/recept dan hoor ik het graag!

Liefs,

Christel

Kleding Liv:     Trui: Sissy Boy    Short: Pomp de Lux    Sokken: Tiny Cottons    Schoenen: Dr.Martens    Shawl: Little10days

Kleding Skye:      Longsleeve:  House of Jamie   Rokje:   House of Jamie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments
Previous Post
19 september 2017
Next Post
19 september 2017

Related Posts