Food

BBQ Brandtweer

Hoi hoi,

Ik ga iets delen met jullie waar ik helemaal wild van ben! De BBQ brandtweer. Ik kwam deze stoere gasten voor het eerst tegen een jaar of 2/3 geleden bij een feest. Zij verzorgden de catering en OMG wat zag het er goed uit en nog belangrijker wat een super eten! De heerlijkste BBQ gerechten werden binnen no time gemaakt. En dan niet een simpel worstje zoals we die zelf vaak op de BBQ gooien, nee echt een stapje verder. Pure ingrediënten van hoge kwaliteit. Oa Beercan-chicken, pulled pork met smokey onionsaus, BBQbrandtweerburger met homemade ketchup, prachtige kleurrijke salade’s en krakend vers brood. Nu ik erover schrijf loopt het water me al in de mond.

Een poosje later toen we een keer zelf naar catering op zoek waren voor het afscheid van mijn man zijn vorige baan, was de keuze dan ook snel gemaakt door wie we dit gingen laten doen. De felrode brandweer werd de oprit opgereden en al snel stond de bbq te branden en werd het buffet klaargemaakt. Naast de heerlijke gerechten is het ook een hele beleving. Er valt genoeg te zien. En niet geheel onbelangrijk de gasten waren dik tevreden!

Afgelopen zomerfeesten ( Vierdaagse Nijmegen) stonden ze bijvoorbeeld ook op De Kaaij. Rijen dik stonden mensen te wachten op een lekker hapje. Door het hele land, het hele jaar door, staan de mannen klaar om uit te rukken en een kookevenement te verzorgen. Intiem diner, gezellig tuinfeest, workshop voor een personeelsvereniging of publiekscatering op een festival? Zij leveren uitsluitend maatwerk dat aansluit bij al je wensen. Dus mocht je een keer catering nodig hebben twijfel dan niet en neem contact met ze op. http://www.debbqbrandtweer.nl/

Liefs,

Christel

 

 

 

 

 

 

No Comments
Previous Post
18 september 2017
Next Post
18 september 2017

Related Posts