Work

Favorieten Playtime Paris

Hoi hoi,

 

Zoals beloofd…Hier mijn favorieten. Om te beginnen was ik weer zeer verrast om de nieuwe collectie van Kloo By Booso te zien. Dit Poolse merk is in Nederland lastig te vinden helaas. AW17-18 komen ze weer met een fantastische collectie met veel beige, taupe en jeans.  Ik heb al wat items gezien die op mijn verlanglijstje staan.

 

Het volgende merk is een merk dat ik erg graag voor mijn oudste dochter Liv koop; Les coyotes de paris. Het is niet goedkoop maar zo prachtig en stijlvol met een echt Frans tintje. En tijdloos vind ik. De combi tussen stoer en meisjesachtig maakt het zo leuk! Navy kleurige bombers met een tekst op de rug, prachtige witte bloesjes, panterprint jassen van het zachtste fake fur, kraagjes en streepjes. Voor mij echt helemaal te leuk! In één van mijn vorige posts kun je foto’s zien van Liv met Les coyotes de paris aan. Hier een greep uit de AW17-18 collectie.

 

Petitbo. Een merk dat al best wat jaartjes in de kast hangt bij allebei de dames. Dit Zweedse merk heeft een hoog boho gehalte door de franjes die veel terug zijn te zien in hun collectie. Ik heb regelmatig persoonlijk mail contact met eigenaresse Fia. Wat een leuke dame is dit! Ze is nu niet zelf bij Playtime Paris want ze staat op het punt om te bevallen van haar eerste baby. Ik heb al een item gezien dat zeker weten in de kast gaat komen dit najaar. Een grijs jasje met franjes op de rug. Echt een ongelooflijke crush heb ik op dit jasje! Ook zie je weer de kleur poederroze regelmatig terug in hun collecties. En laat ik dat nou net een fantastische kleur vinden!

 

Dan nog een wat stoerder merk voor zowel jongens en meiden: Idigdenim. Net als het vorige merk komen ook zij uit Zweden. Tegenwoordig komen er zoveel fantastische merken uit Scandinavië! Idigdenim heeft zoals de naam al doet vermoeden veel jeans in hun collectie. Ook hierover heb ik in één van mijn vorige outfit posts weer wat geschreven. Toen droeg Skye een grijze jeans blouse van dit merk. Het leuke van dit merk is dat je voor stoere (unisex) items kan gaan zoals dit te gekke gevoerde grijze jeans jack hieronder maar mag het van jou nou iets minder stoer qua kleur dan kun je bijvoorbeeld ook gaan voor de zachtroze bomber of een grijze jersey sweatdress voor meiden. Het beeldmateriaal van dit merk spreekt mij ook altijd erg aan!

 

At last but not least: Maed for mini. Een Nederlands merk dat is opgericht door een stel uit Rotterdam. Dit merk kenmerkt zich door veel dieren printjes zoals de zwart-wit panterprint van afgelopen seizoen. Echt super super tof als je het mij vraagt. Helaas kon ik  deze winter de trui en toffe kniekousen niet meer voor Skye scoren want die past maat 4 niet meer. Goed nieuws; AW17-18 voegen ze ook maat 6 toe aan hun collectie! Jippee. Voor het AW17-18 seizoen staan er weer dierenprintjes gepland, veel poederkleuren (love it) en fijne knit items! Houd dit merk in de gaten want ze zijn echt zo tof en vernieuwend! Ze mochten zeker niet ontbreken in deze lijst.

Kende jij al deze merken al? En wat vind je van mijn persoonlijke favorieten??

Liefs,

Christel

No Comments
Previous Post
1 februari 2017
Next Post
1 februari 2017

Related Posts