Kids

Een kind kan de was doen!

Hoi hoi,

Klinkt toch heerlijk… ‘Een kind kan de was doen’..? Bij De Wit Wasserij in Nijmegen komt deze droom zo ongeveer uit. Als er een nieuwe hotspot in Nijmegen is wil ik die natuurlijk van dichtbij bewonderen. De eigenaren van Hotel Credible in hartje centrum Nijmegen realiseerden onlangs in het buur pand deze wasserette en donutbar. Ik had nog wat meubel hoezen die wel weer aan een wasbeurtje toe waren dus besloot ik daar eens een wasje te gaan doen samen met Skye. Het is echt super easy… Er zijn verschillende formaten wasmachine’s die razendsnel zijn en zorgen dat je was stralend schoon wordt. Dus ook voor gordijnen die je normaal niet in je eigen wasmachine gepropt krijgt is dit ideaal! Dus, hup was erin, programma kiezen, (zeep zit al in de machine dus daar heb je geen omkijken naar) en dan klik je op een schermpje aan welke machine je gaat gebruiken en vervolgens hoef je alleen nog maar je pinpas langs het scherm te halen. Wat zeg ik je; een kind kan de was doen. Skye vond het reuze interessant, (voornamelijk de donuts, one of her favorites). Ze koos voor een suiker/kaneel donut met nutella. Mierzoet maar zo heerlijk! Ze at nog net niet haar vingers erbij op. Wist je dat ze binnenkort ook een ‘webshop‘ hebben waar je de lekkerste donuts kan bestellen? Super origineel als traktatie op je werk als je jarig bent. Ik hield me in en nam een verse gember/citroengras thee. Ik had wat tekenspullen meegenomen dus het uur was zo om. Sommige was programma’s duren ook korter zag ik. Nog even 10 minuten in de mega mega grote droogtrommel en klaar. We hebben ons goed vermaakt en heerlijk gezeten en nog maar te zwijgen over de perfecte styling van het geweldige interieur! Dit kom je niet snel tegen. Back to nature. Veel verschillende tinten groen, fluwelen stoffen die prachtig afsteken tegenover het hout, tropische planten en palmbomen… Wij komen hier zeker snel terug, ik ga maar eens bedenken wat er in huis nog meer een wasbeurt kan gebruiken. 😉 En dan ga ik mooi eind van de middag zodat ik daar gelijk een borreltje mee kan pakken…Wie gaat er mee?

Liefs,

Christel

dewit10.jpg

dewit1

dewit5.jpg

dewit13.jpg

dewit6.jpg

dewit9.jpg

dewit11.jpg

dewit8.jpg

dewit12.jpg

See you next time…xxx

 

 

 

No Comments
Previous Post
23 maart 2017
Next Post
23 maart 2017

Related Posts