Fashion

Outfit inspiration #7

Hoi hoi,

Terwijl de meesten nog lekker aan het strand flaneren in een luchtig jurkje, lanceren veel (kinderkleding) merken alweer hun nieuwe Autumn/Winter collectie. Eigenlijk zitten we nog helemaal niet in de modus gebreide truien, mutsen, en laarsjes. Maar stiekem is het ook wel weer heeeel erg leuk al dat nieuwe spul en ik vind persoonlijk elk seizoen wel weer zn charme hebben. Bij het zien van de gloedje nieuwe collecties in warme aardetinten, grijs, en roomwit verheug ik me stiekem ook wel weer op al het moois wat de herfst heeft te bieden. Prachtig gekleurde bladeren die van de bomen vallen, boswandelingen en kastanjes zoeken met vervolgens een kop warme chocolademelk en een pannenkoek. Ik zie het al helemaal voor me, jij ook? Hier alvast een kneepje uit de mooie AW 17/18 collectie van Tiny Cottons en Iglo&Indi. Oa te koop bij Wonder for Kids.

Jas: Iglo&Indi

Trui: Tiny Cottons

Kraagje: Pomp de lux

Legging: Tiny Cottons

Schoenen: Papatitos

No Comments
Previous Post
18 augustus 2017
Next Post
18 augustus 2017

Related Posts