Birthday

Panda Party

Hoi hoi,

Begin deze maand werd Skye alweer 4 jaar. Ze is al een hele tijd dol op panda’s en haar lievelingsknuffel is dan ook een panda. Elke kinderverjaardag bedenk ik weer een ander thema en dit keer was de keuze dus niet lastig. Ik vind het echt helemaal te gek om al mijn creativiteit en ideeën los te laten in een thema. De meisjes zijn ook elke verjaardag weer zo blij en verrast als ze beneden komen de ochtend van hun verjaardag.

Mijn zoektocht begon naar bordjes en bekertjes. Die waren niet te vinden met een panda erop. Tenminste, het enige wat ik heb gevonden was een setje van bekertjes en bordjes met meerdere dieren. Die heb ik aangeschaft en de panda’s bovenop gelegd :-p Verder wat witte ballonnen met zwarte stipjes, zilveren slingers en een grote zilveren ballon met het cijfer 4. Op de tafel een wegwerpkleed in de kleur roze. De taarten laten we al jaren maken door Lovely Cakes. De meeste op maat gemaakte taarten zijn standaard met cake, botercreme en iets van vruchtenvulling/jam, maar wij zijn dol op de smaak chocoladecake met chocolademousse en stukjes chocola voor de bite. Best heftig maar zooo lekker! En Jenny van Lovely Cakes maakt het zo lekker! Voor de kids heeft ze panda cupcakes gemaakt en ooh wat waren die schattig! Bijna TE mooi om op te eten. Ze vielen goed in de smaak bij de kids. Wij hadden voor Skye als verjaardagscadeau een schooltas met een broodtrommel, fruittrommel en beker met een panda erop. Want ze mag na de vakantie natuurlijk naar groep 1. Ze is er echt aan toe en heeft er heel veel zin in. Ik natuurlijk ook maar ik vind het ook wel lastig, mijn kleinste meisje loslaten en niet meer samen keuvelen als Liv op school zit. Maar ik kijk ook wel weer uit naar wat meer tijd om aan mijn werk Mockies te besteden….

Liefs,  Christel

 

Kleding Skye:

Shirt met cijfer 4: Simply Colors

Rok: Nununu

Sokken: Collegien

Bye Bye…

 

No Comments
Previous Post
21 augustus 2017
Next Post
21 augustus 2017