Kids

Unicorn Party

Hoi Hoi,

Hip Hip Hooray… Vandaag is mijn grote dame alweer 6 jaar geworden. Zoals jullie laatst al hadden kunnen lezen in een blog werd het thema van het feestje dit keer Unicorn. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk bij Pinterest vandaan. De feest artikelen haal ik overal en nergens vandaan maar vooral bij Wonder for Kids in Nijmegen. Ze verkopen daar de aller leukste party benodigdheden van Meri Meri. Ballonnen met unicorn hoofdjes erop, slingers, cupcake setjes, bordjes en nog veel meer. Maar ook bij de Hema kun je veel leuke dingen kopen. De prachtige en heerlijke taart is van Lovely Cakes uit Nijmegen.

Gister hebben we de verjaardag gevierd voor vrienden en familie. Het is altijd weer een hele onderneming om alles te regelen en versieren maar wat een eer heb je van al het werk als je dat blije snoetje ziet. Liv knutselt graag en houdt erg van make-up. Daar heeft ze dus ook een overvloed aan kado’s van gekregen! Vanmiddag kon ze in alle rust alle kado’s bekijken en uitproberen.

Een bijpassende outfit kan natuurlijk ook niet missen en vol enthausiasme ging ik op zoek.  Toen ik dit geweldige topje zag van Chloé was ik verkocht. Kniekousen eronder, en de blitse glitter Vans maken het helemaal af. Het witte rokje komt van de Zara, vorig jaar gekocht in de sale. Skye heeft een jurkje aan van de nieuwe collectie van Louise Misha. Gekocht bij So-Lovable. De top en de kniekousen komen overigens bij Store of Daydreams vandaan. En de Vans bij Wonder for Kids.

Ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vinden. Ik vind het nog steeds erg leuk om bezig te zijn met mijn spiegelreflex, maar oh wat ben ik soms gefrustreerd. Dan ben ik heel erg perfectionistisch en dan gaat het niet precies zoals ik het in mijn hoofd had. Maar als ik de foto’s dan later terug zie ben ik stiekem toch erg tevreden.

Liefs,

Christel

liv6jaar1

 

liv6jaar14

liv6jaar4

liv6jaar2

 

liv6jaar13

liv6jaar7

 

liv6jaar15

liv6jaar12

liv6jaar5

liv6jaar10

 

No Comments
Previous Post
6 maart 2017
Next Post
6 maart 2017

Related Posts