Fashion

Outfit inspiration #3

Hoi hoi,

Door alle drukte rondom de feestdagen ben ik de laatste tijd niet heel actief geweest..Maar ik heb weer een leuke outfit post voor jullie. Toen ik dit jurkje/tuniekje voorbij zag komen van het prachtige merk  Rylee and Cru wist ik zeker dat deze te gek zou staan bij mijn jongste dochter Skye. Dit merk kenmerkt zich door de zachte natuur tinten die ze gebruiken en straalt zo een enorme puurheid uit. Het wordt helaas nog niet in veel winkels en webshops verkocht in Nederland. Ik heb deze gescoord bij de fantastische webshop Minimiks.

Ik ben nu al zo benieuwd naar de zomercollectie van dit te gekke merk.

Jurkje: Rylee and Cru       Sokken: H&M    Schoenen: Dr. Martens    Muts: privé bezit

xxx

 

skyeboomtrui1

skyeboomtrui2

skyeboomtrui4

skyeboomtrui5

 

No Comments
Previous Post
5 januari 2017
Next Post
5 januari 2017

Related Posts