Er op uit Fashion

I Amsterdam

 

Hoi hoi,

Het is weer herfstvakantie. Vandaag is het de eerste dag en we zijn een paar dagen in Amsterdam. Het is wat fris maar gelukkig droog. We hebben wat leuke dingen in de planning maar hoe wat en wanneer is nog niet helemaal duidelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld bij het Rijksmuseum speciaal voor kinderen wat activiteiten. En een bioscoopje pakken kan natuurlijk ook niet missen in de herfstvakantie. Vanochtend zijn we lekker een stukje gaan wandelen en hebben we te gekke foto’s gemaakt op een bruggetje. Ik ben gek op fashion en ik kan bij de meiden dan ook goed mijn ei kwijt 😉 Duur en goedkoop mixen dat is eigenlijk het allerleukste. Een hele set van een wat duurder merk is vaak minder spannend dat de combi van verschillende merken die ook totaal anders zijn geprijsd.

Liv heeft vandaag een te gekke bomber aan van het hippe merk Les Coyotes de Paris. Ook de trui en muts zijn van dit merk. Les Coyotes de Paris is een merk dat nog niet zo lang bestaat maar bij de eerste beelden was ik verkocht. De rok komt gewoon bij de H&M vandaan en haar zwarte lak leren schoenen zijn van Dr. Martens. Het witte kraagje is van Pomp De Lux. Super makkelijk onder een trui want er zitten geen mouwen aan. Maillots koop ik eigenlijk altijd van Bonnie Doon.

Wij gaan nog even een wandeling maken door deze geweldige stad met als afsluiter een kop warme chocolade melk met slagroom!

Stay tuned and see you later!   Liefs,   Christel

 

dsc09356

fullsizeoutput_fb

dsc09372

dsc09458

 

No Comments
Previous Post
24 oktober 2016
Next Post
24 oktober 2016

Related Posts