Restaurants

HOTSPOT – Eatery the Pancake Nijmegen

Hoi hoi,

 

Nijmegen is sinds een maandje weer een hotspot rijker op het gebied van Food.

‘Eatery the Pancake’ heet dit pareltje in hartje centrum. Een jong stel is de gelukkige eigenaar en dit is alweer hun tweede zaak. Aan de overkant ook in de Van Welderenstraat vind je ‘Why Not’. Heerlijk ook om te lunchen of dineren. Maar nu even over Eatery the Pancake; bij binnenkomst wordt je al enorm verrast door het geweldige (roze) interieur. Alsof je met een roze bril binnenkomt. Ik kwam hier samen met de meiden en die waren natuurlijk helemaal onder de indruk van alles pink pink pink! Het aanbod van American pancakes is echt overweldigend. Van pancakes met avocado, zalm en een gepocheerd eitje tot pancakes met nutella, banaan, M&M’s en kinderbueno. Het was moeilijk kiezen! Ik ben zelf gegaan voor de Power Pancake; met vers fruit,proteine, kwark en chiazaad. Echt een aanradertje hoor! Skye nam die met nutella, banaan en kinderbueno en Liv is helaas niet dol op pannenkoeken dus die had een gerechtje met gegrilde kipstukjes. Mocht je dus ook niet een Pancake fan zijn (wat ik me bijna niet kan voorstellen ondanks ik zelf zo een dochter thuis heb) dan zijn er dus ook nog genoeg andere lekkere keuzes. Verse soepjes, gezonde salades, frisse sapjes en nog veel meer heerlijke dingen scoor je hier naast pancakes. Met mooi weer kun je plaats nemen op het knusse terrasje om vervolgens onder het genot van een super mega lekkere grote smoothie van het zonnetje te genieten.

Als je in de buurt van Nijmegen woont of een keer een dagje uit bent vergeet dan zeker niet een bezoekje te brengen aan deze hotspot!

 

Alvast Bon apetit !

 

Liefs,

Christel

 

No Comments
Previous Post
30 mei 2018
Next Post
30 mei 2018