Fashion

Outfit Inspiration #4

Hoi hoi,

Vandaag een stoere outfit die voor zowel meiden als jongens kan. Persoonlijk vind ik dat altijd erg tof en dragen mijn meiden vaak unisex kleding en veel grijs en zwart tinten. Deze blouse had ik al een tijdje in gedachten en nu kon ik hem mooi in de sale scoren. Hij is van idigdenim . Een Zweeds merk dat nu 7 jaar bestaat. Sinds een paar jaar hebben ze ook dameskleding. Het is voornamelijk een jeans merk, maar ook voor een basic zwarte sweatdress, stoere winterjassen en poederroze bombers zit je hier goed. Echt helemaal te gek als je het mij vraagt. Skye heeft maat 110/116 aan en dat is eigenlijk nog wat ruim. Maar ik vind het goed kunnen een beetje oversized en zo kan ze er nog even mee vooruit. 😉

Wat vinden jullie van unisex kleding voor kids? Leuk of liever veel roze en bloemen bij meiden en autoprintjes voor boys?

Vest: Zara   Blouse: idigdenim   Schoenen: Dr.Martens   Legging: Sweetlukamo

skyejanuari1

skyejanuari2-1

skyejanuari3

No Comments
Previous Post
12 januari 2017
Next Post
12 januari 2017

Related Posts