Food

Dag Sinterklaasje..

Hoi hoi,

Het zit er weer op. Hij is weer terug naar Spanje met al zijn pieten. Wat een heerlijke tijd maar tegelijkertijd ook zo onrustig. Hier in ieder geval wel. Vooral Liv heeft er last van. De combi van de spanning rondom het hele Sinterklaasfeest en een overdosis aan chocolade zorgen ervoor dat ze uren lang door huis stuitert. Ik heb het elke dag goed in de hand gehad met 1 chocolaatje of een paar pepernoten ’s middags na school maar zo in het weekend en vooral als er visite is dan loopt het ongezien de spuigaten uit. Ook zijn de meiden deze hele periode erg vroeg wakker. Hebben jullie kids daar ook zo een last van?

Wij hebben gisteravond pakjesavond gevierd. Eerst met de hele familie een stampotje, en daarna de cadeautjes met de kids. Als een wervelwind gingen ze door alle cadeaus heen. Maar wat waren ze blij en tevreden. Verbazend knap dat die Sint toch elke keer weer precies weet wat ze willen en waar ze blij van worden 😉

Liv wilde onder andere graag een gitaar, een boekje met slot en dokter bibber. Skye is nog net wat te jong om dat precies aan te geven maar die heeft een pop gekregen (dezelfde als Liv heeft gekregen toen ze 1 jaar was.) 4-5 poppen hier in huis maar Skye wil steeds die pop van Liv. Met 2 meiden in huis is bijna al het speelgoed al om te delen maar sommige dingen moeten toch echt persoonlijk blijven. Van Liv is en blijft dit toch ook echt haar favoriete pop. Schattig om te zien. Dus nu heeft Skye dezelfde. Hebben hem maar even gemerkt met een pen op het label zodat er niet alsnog ruzie ontstaat.

Moe maar voldaan gingen de kids naar bed en konden wij beginnen met de surprises. Elk jaar weer heb ik al helemaal gevisualiseerd hoe mijn surprise eruit gaat zien en elke keer valt het vies tegen. Ken je die foto’s die vaak op Facebook verschijnen van mensen die taarten en food creaties proberen na te doen? En dan een foto van het origineel en de nagemaakte variant naast elkaar plaatsen?? Echt hilarisch. Ik krijg bij surprises maken ook altijd een beetje zo een gevoel. Haha. In mijn hoofd zie ik het al helemaal stylish voor me en dan valt het uiteindelijk zo tegen. Gelukkig kon de rest van de familie dat gevoel beamen dus ik stond er niet alleen voor. Uiteindelijk had iedereen er echt wat moois van gemaakt en vooral de gedichten zijn altijd zo speciaal.

Ik heb gisteravond toen iedereen weg was rigoureus al het Sint snoepgoed weggegooid. Hop klaar ermee. Sint eruit, Kerst erin. Een begin gemaakt met de kerstboom. Ik verheug me al weer helemaal op de kerstfilms en frisse wandelingen op zondagmiddag met de hond en vervolgens een kop warme choco…

 

skyesint4

skyesint2

 

skyesint11

schoenzetten

 

 

skye6

 

No Comments
Previous Post
6 december 2016
Next Post
6 december 2016

Related Posts