Feestdagen

Pasen 2018

Hoi hoi,

 

Happy easter voor jullie allemaal!!

Helaas is het het weer niet echt op zn paasbest maar dat mag de pret niet drukken. Vanochtend zijn we gestart met een paasbrunch samen met mijn ouders, broertje en schoonzus. In plaats van broodjes en beleg hebben we hapjes/gerechtjes als een soort high tea ervan gemaakt. Veel werk van te voren maar als je eenmaal zit met zn allen is het super gezellig en lekker. De foto’s hiervan volgen later…

Aangezien we nu toch nog warm binnen zaten mochten de meisjes een rokje aan met kniekousen. Met de feestdagen vind ik het vaak wel leuk om ze hetzelfde aan te doen of te laten matchen. Het rokje en het witte blousje komen van de HM. En de witte kniekousen van Ewers.

 

Veel plezier allemaal deze paasdagen en niet teveel paaseitjes eten he?!

 

Liefs,

Christel

 

 

 

 

 

 

 

No Comments
Previous Post
1 april 2018
Next Post
1 april 2018