Work

Market by kleine fabriek

Hoi hoi,

Vandaag was ik in Amsterdam bij ‘Market by kleine fabriek’ in de Rai. Dit is een vakbeurs op het gebiedt van baby-kinder fashion en lifestyle. Hippe merken showen hier hun (toekomstige) collecties, en winkeliers kunnen hier rustig rondkijken wat een leuke aanwinst zou kunnen zijn voor hun shop. Met een beetje geluk worden er meteen orders geschreven. Ik ga hier sinds een paar jaar graag naar toe om een beetje op de hoogte te blijven van wat er in kindermode land staat te gebeuren. Sommige (nieuwe) merken weten me te verassen en anderen trekken mij weer minder.

Ook dit jaar waren er weer prachtige collecties te zien en het liefst zou ik nog veel meer willen laten zien aan jullie maar dan gaat het een hele lange post worden, en daarbij tonen veel merken collecties die nog gelanceerd moeten worden en is het dus nog even niet de bedoeling om dit bekend te maken. Nog even geduld dus…;-)

Wie er bijvoorbeeld ook stonden was Nixnut . Dit merk kenmerkt zich door stoere, basic unisex fashion voor de allerkleinsten. Ottie Nix heb ik een poos terug ontmoet in een schoenen winkel in Nijmegen. Wat een leuke en spontane griet met toffe ideeën. foto-08-01-17-15-03-47

Waar is ook erg door verrast was; Jollein. Dit merk bestaat al wat jaartjes en ze gaan ongelooflijk goed met de tijd mee. Zwart-wit is een stijl die je nu veel ziet voor baby’s en kinderen, en wat een te gekke lifestyle producten hebben zij ontworpen. foto-08-01-17-15-03-22

Tussendoor kwam ik Angela van De babyboetiek nog tegen. Even gezellig mee gekletst.foto-08-01-17-15-01-40

En de koning van zwart-wit (kinder) servies en accessoires was er ook: Designletters. Dit is een Deens design bedrijf dat sinds 2009 bestaat. Ik denk dat er nog weinig mensen zijn die dit hippe merk niet kennen en velen zullen er zelfs koffiekopjes oid van in de kast hebben staan. Ze hebben ook erg leuke tuit deksels voor op de kunststof bekers. Zo kunnen de allerkleinsten al met stijl hun sapje drinken. foto-08-01-17-15-04-14

Binnenkort sta ik ook zelf een aantal dagen op een beurs in Parijs; Playtime voor mijn business Mockies babyshoes. Ik ken de beurs alleen als bezoeker, en nu sta ik er dan ook echt zelf. Ik vind het stiekem best een beetje spannend, maar heb er ook erg veel zin in. Maar het is een goede stap voor mijn bedrijf om nog verder door te groeien.

Liefs,

Christel

 

No Comments
Previous Post
9 januari 2017
Next Post
9 januari 2017

Related Posts