Er op uit

Domburg

Hoi hoi,

Alweer een paar weekjes terug zijn we een weekendje naar Domburg geweest. Voor mij en de kinderen was dit de eerste keer. We zaten in een heerlijk hotel dat 2 minuten lopen was naar het strand. Badhotel Domburg. Wij hadden samen met de kinderen een familiekamer. De kinderen sliepen samen op de slaapbank (prima te doen) en er hingen zelfs kinderbadjasjes en badslippertjes. Je weet wel van die witte badstoffen. En in de badkamer stond een flesje kinderzeep. Echt perfect verzorgd. In het hotel was tot grote vreugde van de meisjes ook een zwembad.

Ondanks het heerlijke hotel zijn we er niet zo vaak geweest omdat we lekker wilde genieten van het strand en de natuur. Bij het hotel kon je fietsen/tandems/kinderfietsen/bolderwagens en een bakfietsen huren. We hebben de tweede dag een heel stuk gefietst en na een tijdje lekker ergens wezen lunchen op het strand. Bij dit strand hadden ze echt geweldige pastelkleurige strandhuisjes. Wat deze precies voorstellen weet ik niet exact maar ik heb me laten vertellen dat deze van mensen zijn en ze hier hun strandspullen hebben opgeslagen zodat ze de hele zomer op het strand kunnen vertoeven zonder telkens een hele hutverhuizing te organiseren. De kinderen hebben zich een hele poos vermaakt met het zoeken naar schelpen en met de verrekijker leuke dingen spotten. Na de hele dag in een zee bries te hebben gezeten sliepen ze ’s avonds al snel als een roosje. Het was jammer dat we er niet zo lang waren dus volgend jaar gaan we zeker weten een keer terug om wat langer te genieten van deze heerlijke badplaats!

Liefs, Christel

ps: Bikini’s zijn van Louise Misha

No Comments
Previous Post
11 oktober 2017
Next Post
11 oktober 2017

Related Posts