Kids

Sneeuwpret

Hoi hoi,

Daar was dan eindelijk het eerste pak sneeuw van dit jaar. Vorig weekend al een heel klein laagje maar die was als sneeuw voor de zon weer verdwenen zo snel. Eergisteren regende het hier in Nijmegen dus ik had niet meer op sneeuw gehoopt. Gister ochtend toen ik wakker werd waren de kids al met papa de tuin in. Vol enthousiasme speelden ze met de sneeuw om 07.30 uur, zelfs de hond werd er wild van. Liv moest natuurlijk wel naar school die dag en nadat we haar hadden weggebracht zijn Skye en ik nog even een stukje gaan wandelen op een plek waar de sneeuw nog onbelopen was en heerlijk kraakte onder je laarzen. Heel even was het leuk maar al snel had mevrouw de kou kleum er genoeg van en zijn we snel naar de auto gegaan. Ik zat net te kijken, de laatste posts op mijn blog zijn vooral foto’s van Skye. Het liefst zou ik het nog meer afwisselen maar uiteraard zit Liv al een poos op school en Skye zit nog even lekker thuis bij mij (helaas nog maar een half jaartje. Dat lijkt me zo gek, geen kind meer thuis. Van de ene kant ook wel lekker om wat meer met regelmaat te kunnen gaan werken ipv alles tussen de bedrijven door, maar ook zo jammer om niet lekker aan te klooien met zn tweetjes. Ik hoor jullie denken ’tijd voor een derde’ maar daar zijn we beiden nog niet helemaal van overtuigd. 😉

xxx

 

skyesneeuw3

skyesneeuw5

skyesneeuw2

skyesneeuw4

 

 

 

 

No Comments
Previous Post
14 januari 2017
Next Post
14 januari 2017

Related Posts