Birthday

Pink & Gold Party

Hoi hoi,

 

Afgelopen week werd onze grote dame alweer 7 jaar! Wie mij een beetje kent weet dat elke kinderverjaardag voor mij een enorme creatieve uitlaatklep is. Ik ga dan helemaal los met een bepaald thema en alles moet dan kloppen. Heerlijk vind ik dat!

Dit jaar had ik weer (in overleg met Liv) wat thema’s bedacht maar uiteindelijk zijn we uitgekomen op meer een bepaalde kleuren combi/stijl dan echt een specifiek thema.
Slingers, honeycombs, balonnen, en confetti werd besteld. Aan het einde zal ik je vertellen waar ik alles heb gescoord. De honeycombs werden samen met de gouden slingers aan het plafond bevestigd (wat nog best een klus was aangezien alles er 10x weer vanaf pleurde.) Het schilderij moest plaats maken voor gouden folie ballonnen met de tekst; happy birthday, en de tafel kreeg zoals elk jaar weer een wit kleed met daarover een kanten kleed. (Dit is eigenlijk een vitrage/gordijn van de Ikea, echt de tip van de eeuw!)

Naast het nodige snoepgoed hebben we ook voor een gezonde etagere gezorgd en daar werd niet minder gretig van gegeten door de 8 meiden die op het kinderfeestje kwamen. (Met pech voor mij want Skye vond het nodig om haar aardbeien smoel aan haar mouw van haar nieuwe vest af te smeren.)
Maar dat mocht de pret niet drukken.

Op school heeft Liv frietzakjes getrakteerd. De frietjes zijn de Pomtips chips van Lays, een witte marshmallow erbij als zogenaamde klodder mayonaise, en een vorkje (gescoord bij de friettent.) Heel simpel, wat mij dit jaar goed uit kwam, maar ik kan je vertellen; ECHT een dikke hit in de klas!

De versiering was dus dit jaar met veel kleur, aangevuld met gouden accenten, verse bloemen en fruit. Ik was dit tevreden en nog belangrijker Liv ook. Want daar doe je het uiteindelijk allemaal voor toch?!

 

  • Honeycombs, gouden folie ballonnen, gouden cupcake dieren, rietjes, gouden confettislingers, servetten: www.langzalzeleven.com
  • Roze wegwerpbordjes, bekertjes, vorkjes, gouden driehoekslinger: HEMA
  • Gouden tafel confetti, uitdeelzakjes en gouden sterstickers: www.partydeco.nl
  • Kantel tafelkleed (is eigenlijk een vitrage): Ikea

 

Liefs,

Christel

 

 

 

No Comments
Previous Post
14 maart 2018
Next Post
14 maart 2018