Fashion

Alle duiven op de dam…

Hoi hoi,

Wie kent ze niet, de enorme zwerm duiven die je op de Dam tegenkomt in Amsterdam. Ik vind het stiekem best leuk om ze te voeren en ze als een invasie met honderden op je af zien komen. Liv moest even wennen maar na een tijd begon ze de lol er ook van in te zien. Voor veel toeristen waren we net een soort van attractie want de camera’s werden meerdere malen tevoorschijn gehaald..haha. Eigenlijk zijn het ontzettend onhygiënische beesten. De uitwerpselen tasten gebouwen aan in de stad en de kosten daarvan zijn enorm. Daarnaast dragen de beesten verschillende ziektes met zich mee. Los van die nasty gedachten zijn ze wel leuk om te zien.

Eerder die ochtend zijn we bij onze favo ontbijt hotspot geweest. De Bakkerswinkel. Midden in het centrum gevestigd. Je kunt hier terecht voor een ontbijtje, lunch en high tea. Ontbijten buiten de deur is niet echt een Nederlandse traditie, maar wordt gelukkig bij De Bakkerswinkel volop gedaan. Van een eenvoudig tot een uitbundig ontbijt en alles er tussen in. Verse jus, Latte Macchiato, zuurdesembrood met biologische eieren en spek, verse warme scones met cream en homemade jam…Bij het zien van de kaart loopt het water je al in de mond. Overigens zit je hier heerlijk met de kids want ze hebben een kinderhoekje met een knutseltafel en een klein keukentje. Zo hebben papa en mama ook even de tijd om rustig de dag te beginnen. 😉 Ben je een keer in Amsterdam dan is dit zeker een aanrader.

Kleding Liv       Trui:Repose Ams  Kraagje:Pompdelux   Broek:H&M   Schoenen:Dr. Martens

Kleding Christel      Jas:Essentiel Antwerp     Broek en trui:10days     Schoenen:Adidas

Bye Bye,   xxx Christel

dsc09721

dsc09650

dsc09731

dsc09619

dsc09615

 

dsc09621

 

dsc09614

 

 

No Comments
Previous Post
26 oktober 2016
Next Post
26 oktober 2016

Related Posts