Kids

Sweet dreams..

Hoi hoi,

Ik vind een rustige slaapkamer heel belangrijk. Voor zowel onszelf als voor de kids. Zelf hebben we altijd wit beddengoed op ons bed en daar geniet ik steeds zo van. Het staat zo ontzettend fris en sereen. Liv en Skye hebben allebei een vintage twijfelaar. Nadat ze uit het ledikantje kwamen gingen ze over naar deze bedden. Een 1-persoons bed vind ik persoonlijk voor kinderen zo smal en lang. Dus werd het een twijfelaar. 110×180 zijn ze geloof ik. En door de opstaande rand kunnen ze er ook niet uit vallen. Uuuren lang heb ik marktplaats afgezocht naar HET perfecte bed. Die van Liv hebben we helemaal moeten afkrabben met grof geschut en van die speciale fohn’s. We zijn hier dagen en weken lang met bloed zweet en tranen mee bezig geweest met 3 personen. Maar het resultaat was het meer dan waard en nog steeds ben ik trots op hun prachtige bedden. Ik heb een stapel dekbedovertrekken die ze delen. Poederroze effen, één met vogelhuisjes van Studio Ditte, effen wit, wit met poederroze kruisjes van Bibelotte. (Mocht je ze willen zien klik dan hierboven op de namen) Laatst kwam ik een hele leuke tegen bij de Bijenkorf. Wit met zwarte dots. En echt een super lekker zacht materiaal, soort stone washed. Zelfs na het wassen was hij nog precies dezelfde kwaliteit. En het voordeel van stone washed is dat door de structuur strijken ook niet nodig is. Het merk is; Crisp Sheets. Klinkt alleen al lekker toch?!

En net als rustig beddengoed hou ik ook van rustige pyjama’s voor de meisjes. En geloof me dat is in Nederland niet makkelijk. Je wordt werkelijk doodgegooid met pyjama’s met opdrukken van Elsa en Anna’s en andere drukke en felgekleurde glitter printen. Toen ik laatst in Den Bosch was kwam ik deze pyjama van Molo tegen en daar was ik op slag verliefd op. Lekker rustig en schattig. Gelukkig vonden Liv en Skye hem ook helemaal te gek. Je voelt meteen dat het een kwalitatief materiaal is, lekker stretch jersey. Hier gaan ze deze winter nog veel plezier aan beleven!

 

Liefs,

Christel

No Comments
Previous Post
12 september 2017
Next Post
12 september 2017

Related Posts