Kids

Happy Easter

Hoi hoi,

VROLIJK PASEN!!!

De meesten van jullie hebben al grootse paas ontbijtjes/brunches achter de rug, of zit je je lekker misselijk te eten aan de o zo verslavende paaseitjes? Vanavond aan de gourmet met de hele familie? Ik geniet echt altijd intens van de paasdagen. Lekker samen met het gezin en met familie en vrienden, lekker eten en drinken, mooi aankleden, verse bloemen in huis, tafel mooi dekken. Ons plan was om vanochtend naar Oortjeshekken te fietsen om te ontbijten daar met mijn ouders, die van mijn man en de ouders van mijn zwager. Maar de weersvoorspellingen gooiden roet in het eten. Desalniettemin was het een gezellige ochtend. Nu is het middag en lig ik even lekker op de bank te chillen terwijl de kids aan de knutsel zijn. Straks nog even op bezoek bij een tante en dan uit eten met mijn ouders en ons gezin. Liv is een erg goede eter en die knaagt dus ook met gemak een ladysteak naar binnen :-p  Echt zo leuk om te zien. Als 1 jarige at ze al sushi, mosselen, haring. Skye daarentegen was al vanaf de eerste fruithap wat lastiger. Op zich eet ze wel groente zolang het maar niet te zichtbaar is. Soepje, stampot dat is prima. En paprika rauw zijn ze allebei erg dol op. Meestal krijgen ze voor het eten al een bakje met paprika op de bank zodat ze dat in ieder geval al binnen hebben. Verder doe ik er niet so spastisch over. Het komt allemaal wel. Maar ik ben wel zeer consequent en ik wil dat ze dan sowieso 1 boon (bijvoorbeeld) op eet. Anders kan ze naar haar toetje fluiten. Zo laat ik haar toch elke keer even proeven van verschillende groentes.

Morgen 2e paasdag komen er vrienden paas ontbijten bij ons. De rest van de dag hebben we geen plannen. Dus we zien wel wat er op ons pad komt. Of we gaan gewoon lekker met een dekentje een familie film kijken… bedenk ik net ter plekke, best goed idee eigenlijk! :-p   Wat hebben jullie vandaag gedaan of wat zijn jullie plannen verder? Ik ben benieuwd!

Kleding Liv:     Jasje- Circle of Trust   Rokje: Miss ruby tuesday   Sokken: Collegien   Shirtje:  Miss ruby tuesday    Schoenen: Converse All stars

Kleding Skye:    Jurkje:  Iglo&Indi      Sokken:  Mingo

Kidspasen-5

Kidspasen-8

Kidspasen-14

Kidspasen-11

Kidspasen-13

Kidspasen-17

Kidspasen-3

No Comments
Previous Post
16 april 2017
Next Post
16 april 2017

Related Posts