Interior

Kijkje in onze woonkamer

Hoi hoi,

Ik zal jullie eens een kijkje laten nemen in onze woonkamer. 5 jaar geleden kochten we een kantoorpand. 2 dagen nadat we ons droompand op Funda zagen hadden we de bezichtiging en weer 1 dag later brachten we al een bod uit en dezelfde dag waren we de trotse eigenaar. Het pand stond al meer dan een half jaar te koop maar in tegenstelling tot andere mensen konden wij er goed doorheen kijken. Er moest ongeveer alles aan gebeuren, er zat niet eens een badkamer en keuken in. Maar dat vonden mijn man en ik geweldig! Hoe kaler hoe beter. Die uitdaging om het helemaal naar je zin te maken, ’s avonds op de bank zaten wij de plattegrond uit te tekenen waar er een muurtje moet komen of wat er doorgebroken kan worden. Al snel begonnen we met de verbouwing. ( Niet wij zelf gelukkig maar vakkundig personeel). In februari 2013 konden we dan eindelijk verhuizen. Ik was toen zwanger van Skye dus ik mocht veel toekijken. En lekker gaan inruimen. En vervolgens kon ik me helemaal uitleven op de inrichting. Ik weet vaak precies wat ik wil en mijn man en ik hebben dezelfde smaak dus dat is fijn. 3 jaar lang hebben we in de woonkamer een vaste indeling gehad. Wel tussendoor een andere eettafel en stoelen gekocht en de kinderhoek een keer verplaatst. En wat kleine accessoires veranderd uiteraard. Maar ik bleef het gevoel houden dat er iets niet klopte.. We zaten al een tijdje te denken misschien moeten we de eettafel en de bank omgooien maar we durfden steeds niet. Toen mijn ouders op een dag zeiden ‘kom we zetten de boel ‘even’ om dan kun je tenminste zien hoe het staat.’ Zo gezegd, zo gedaan. Binnen 5 minuten was alles omgegooid en weer 5 minuten later hadden we al besloten dat we het niet meer gingen terug zetten. Het stond echt super! Diezelfde dag heb ik een stukje muur zwart geverfd en van die schilderij plankjes opgehangen waar nu interieur boeken staan te pronken. Dit had ik al zo lang op mijn wensenlijstje maar we hadden steeds geen geschikt muurtje hiervoor. Deze planken zijn van de Ikea. Wij zijn allebei van die types dat als we iets bedacht hebben moet het gister gebeurd zijn ipv vandaag haha. De elektronica is mijn man zijn ding dus die kwam al snel met een rolmaat aanzetten om het gat in de kast op te meten wat de maximale breedte kon zijn voor een nieuwe tv. Diezelfde dag hing de nieuwe tv al…

Een poosje terug hebben we een andere salontafel gekocht. Een zwarte massief houten. Gemaakt in het atelier van Eric Kuster. Ben er erg blij mee. En nu de herfst weer in het land is kan ik weer overal gezellige warme schapenvachtjes neerleggen. Ik denk dat ik er ondertussen wel 4/5 heb, echt een verslaving!!!

Onze bank is van Linteloo en het kleed is van Perletta. Het Tom Ford boek op de salontafel vind ik echt een ware musthave. Laatst zag ik geloof op Bol.com dat hij is de aanbieding was! De bank is van Linteloo en de witte eetkamerstoelen van HAY. Verder zorg ik eigenlijk elke week wel voor verse bloemetjes in de vaasjes. Dit geeft een enorme meerwaarde aan je huis en je wordt er lekker vrolijk van. Het blijft leuk om bezig te zijn in huis en ik denk dat je daar als interieur freak nooit klaar mee bent. Mensen vragen geregeld waarom ik geen interieur styliste ben…Nou, ik zou het leuk vinden hoor maar naar mijn mening is het een baan waar niet zo heel veel vraag naar is ( ja alleen in een wat vermogender segment en dat is natuurlijk niet een enorme grote doelgroep.) En daarnaast ben ik druk genoeg met Mockies en de kids. Maar als vriendinnen wat advies willen sta ik daar altijd voor open want ik vind het leuk om te doen!

Wat vinden jullie van ons interieur?

 

Liefs,  Christel

No Comments
Previous Post
2 november 2017
Next Post
2 november 2017